We are looking for you ! (dutch version)

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Dressing Circles is op zoek naar een gemotiveerde STUDENT met een passie voor vintage en tweedehands kledij. Je staat in de winkel, helpt klanten bij hun keuze, helpt mee met de stock (kledij sorteren, repareren, stomen, enz) en verzorgt mee de social media. 

PROFIEL

Je bent STUDENT.

Je hebt een passie voor vintage en tweedehands kledij. Kennis van stoffen en vintage labels is een pluspunt. Je koopt zelf zo veel mogelijk tweedehands. 

Je hebt ervaring met (kleine) retouches, je kan reparaties uitvoeren (met de hand) of bent bereid om dit aan te leren. 

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken en je bent flexibel.

Je kan vlot werken met Instagram, bent niet cameraschuw en je bent bereid om actief mee te helpen met het onderhouden van onze social media. 

Je spreekt vlot Nederlands en Engels. 

AANBOD

We bieden een contract van 2 maanden (1/7/2023 – 31/8/2023) voor 2 dagen per week (14u) met kans op verlenging. In ruil voor jouw flexibiliteit zijn ook wij flexibel wat betreft werkdagen. Vrije dagen zijn bespreekbaar. We verwachten wel dat je minstens 2 zaterdagen per maand werkt. We bieden een gezellige werkomgeving in een prachtig pand in hartje Antwerpen. Je krijgt de kans om mee te werken aan de online en offline groei van onze kleine duurzame onderneming. Jouw creatieve input en persoonlijke stijl is meer dan welkom! 

 

Klinkt dit als de ideale zomerjob? 

Solliciteer voor 17 juni 2023 door ons je CV en een korte motivatie te mailen naar info@dressingcircles.com

 

 

0
    0
    Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop